Bliv klogere i din sommerferie

Bliv klogere

Hører du til dem, der bruger ferien på at læse bøger, så læs videre…

Rigtigt mange af os har lavet lister over spændende bøger, vi gerne vil læse. Det kan være biografier, relevante fagbøger, svenske krimier eller hvad der nu interesserer os. Hvis du har fagbøger på din læseliste, så kunne det måske være en mulighed for dig, at kigge på. Konceptet er enkelt – en bog koges ned til et kort summary på nogle få sider og du kan ved gennemlæsning hurtigt få essensen af bogen præsenteret. Du kan på den måde få ‘læst’ mange flere relevante fagbøger på kort tid og de bøger, der for alvor fanger dig kan du så efterfølgende læse i fuld version. Det er da effektivt. I en tidligere artikel – Ledelse i Praksis – teorier, bøger og virkelighed (http://dotcoma.dk/2011/06/ledelse-i-praksis-teorier-bøger-og-virkelighed/)- er fordelene ved bøger som inspirationskilde beskrevet og ude til højre kan du finde en reklamebanner fra , der giver dig gratis download for at teste konceptet. Nu er der altså ingen undskyldning længere – find nogle gode og inspirerende emner og kom så i gang! Rigtig god sommer og god læselyst!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...