Du har ikke en chance imod generation netværk – så hvad vil du gøre? af gæsteblogger Johnny Hedemann Ryser

Johnny Hedemann Ryser

Hver dag møder du nye generation netværkere, du møder dem blandt dine kunder, blandt dine kolleger og du møder dem som konkurrenter. Den nye generation er hardcore motivation 3.0 mennesker, der har de sociale medier og internettet som en del af deres DNA. De tænker ikke over hvordan Skype virker og hvad det kan bruges til – de bruger det bare. Gary Hamel siger at internettet er innovationens operativsystem, jeg
tror på at de sociale medier og internettet tilsammen er motivation 3.0´s operativsystem. Men hvad er dit forhold til de sociale medier og virtuelt samarbejde for den sags skyld?

SKAL vi sidde sammen og spytte i den samme kedelige kaffe, for at bekræftige hinanden i at verden er af lave, og vi kun kan håbe på et mirakel der sender verden tilbage til 1975-niveau igen?

Tjaa – for nogle (læs: jeg tror mange) ledere er det vel hvad vi gør, når vi stadigt bygger stærkere command-control systemer, lukker af for brug af sociale medier i arbejdstiden og bruger stadigt mere tid på overfyldte motorveje, mens vi i stedet kunne gøre verden et bedre sted at leve. Vi demotiverer højtuddannet arbejdskraft i et tempo, som det aldrig er set før – højtuddannet arbejdskraft som hvis de er topengagerede og motiverede kan flytte din organisation til en hel anden liga.

Det forudsætter dog at du bruger lidt energi på at forstå hvad ledelse 2.0 er for en størrelse. Se evt. denne fantastiske video, hvor Gary Hamel giver sit bud på hvad ledelse 2.0 er for en størrelse: http://bit.ly/nUEBLy

Det er her allerede og næste generation af medarbejdere er allerede godt igang herude på arbejdsmarkedet og bund og grund har du vel egentligt kun 2 valgmuligheder:

  1. Finde ud af hvordan du dyrker det enorme potentiale i generation netværk (og egentligt også vores egen generation)
  2. Håbe på et mirakel

I sidstnævnte tilfælde – så kan det anbefales at spille Lotto, der er i det mindste nogle vindere i det spil henover året.

Husk også at hilse på mig på:
http://foquz.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...