UDEFRA af Jacob Bøtter

UDEFRA af Jacob Bøtter

Nej – det har ikke taget flere måneder at læse nye bog UDEFRA af Jacob Bøtter – tværtimod, den er ekstremt hurtigt læst og det er også meningen… Det er mere fordi jeg ikke har fundet tid til at skrive denne anmeldse før nu, men her er den altså. Du har muligvis læst min anmeldelse af UNBOSS som Jacob også er medforfatter på. Den var jeg ikke så begejstret for… du kan se anmeldelsen her.

UDEFRA er en god bog! Det er Gyldendal Business, der står bag en ny serie som de kalder “High Performance Serien”. Du kan finde den på Gyldendal eller på saxo.com.

Der er kun 95 sider og hver side er lidt større end en pixie-bogside. Det gør at den er meget hurtigt læst. Kort fortalt er Jacobs budskab, at man skal outsource så meget som muligt og at det nu er muligt at outsource opgaver, som man før ikke kunne slippe for at lave selv. Bogen er fyldt med ganske gode eksempler og er anekdotisk i sin fremstilling – altså ikke noget teori og højtflyvende, men historier fra det virkelige liv. Amazon.com og airbnb.com er naturligvis nævnt, men der er også henvisninger til mere ukendte tjenester som f.eks. Fancy Hands. Det er faktisk ganske sjovt at teste de tjenester som nævnes og nogle af dem er endda fornuftigt brugbare – selv for os i Danmark.

Alt i alt er det en fin lille bog, der kan give inspiration og om ikke andet så lede dig hen mod nogle smarte tjenester, som du muligvis ikke kendte på forhånd. Anbefales!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...