Ad hoc – ledelse fra time til time…

Photo by Pixabay from Pexels

Hvad er “Ad hoc – ledelse fra time til time”? Simpelt – du booker efter behov og jeg beregner timeforbrug. What you get is what you pay!

25 års erfaring med ledelse

Du får mere end 25 års ledelseserfaring doseret i doser, der matcher din udfordring – og du betaler kun for tiden, der bliver brugt. Min tilgang er at alt skal være enkelt og ligetil uden for meget snak…

Sidder du med en konkret udfordring omkring ledelse, hvor du har brug for ekstra sparring eller måske bare “friske” øjne, så stiller jeg op. Jeg kan bidrage til de fleste ledelsesmæssige udfordringer. Det kunne f.eks. være en ny strategi, en organisationsændring, en vigtig rekuttering, en forhandling med banken eller andet. Inden uret startes, fortæller du mig om udfordringen og jeg siger ærligt fra såfremt at jeg ikke tror på, at jeg kan hjælpe dig.

Mon ikke vi alle kender til situationer, hvor en udfordring kan virke uoverskuelig? De fleste møder også udfordringer, hvor viden, indsigt og erfaringer ganske enkelt ikke rækker. Ad hoc – ledelse fra time til time kan være en enkel løsning på dette. Fokus er på den helt konkrete opgave og i stedet for powerpoint, teori og “konsulentsnak”, så koncentrer vi os om at finde en løsning, som du efterfølgende selv kan implementere og eksekvere.

I stedet for ad hoc – ledelse fra time til time

Vær opmærksom på, at det måske bedre kan betale sig for dig med en abonnementsaftale hvis du for forventer at have et løbende behov for ledelse – check mulighederne her. Det kan også være, at det i virkeligheden er en styrkelse af din bestyrelse, som er den rigtige løsning – det kan du se lidt mere om her. Tag kontakt til mig, så får vi afklaret hvad der passer dig bedst.

Forberedelse, transport etc. indregnes i timeforbrug – der er ingen ekstra linjer på fakturaen. Prisen er 1.250 excl. moms pr. time. Eventuelle broafgifter, fly-/færgebilletter faktureres særskilt.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om mulighederne…