Advisory Board-in-a-Box

Advisory Board
Photo by Christina Morillo from Pexels

Advisory Board først, bestyrelse senere?

Måske er du ved at være klar til at tage din virksomhed til næste niveau. Ofte vil det give god mening at have flere øjne – og hjerner – med rundt om bordet, når strategier og planer skal formes. En bestyrelse er muligvis det optimale, men der kan være mange årsager til, at du endnu ikke er helt klar til det step. En god måde at starte på hvis du er ved at være klar til næste niveau i din virksomhed, men stadig synes at en bestyrelse er for “meget”, kan være et Advisory Board. Læs om forskellen her.

Board-in-a-Box

At samle et godt Advisory Board kan godt virke uoverskueligt første gang. Hvor finder man de rigtige kandidater? Hvordan tilrettelægger man møderne?

Jeg tilbyder dig at opsætte, samle og drive dit nye Advisory Board som en samlet pakkeløsning. Sammen afdækker vi hvilke kompetencer, som der skal være med om bordet. Jeg finder en række potentielle kandidater, som vi i fællesskab vurderer og tester og udvælger. Når alle er på plads, sørger jeg for at facilitere en møderække over de næste 12 måneder med fokus på de emner, som er vigtige for den videre udvikling af din virksomhed.

Møderne planlægger vi så de passer ind i din virksomheds rytme og jeg sørger for at få tæt det praktiske (mødeindkaldelse, dagsorden, mødeledelse, referat etc.) til at køre – du skal bare fokusere på at få mest muligt udbytte af møderne.

Next step

Er du klar? Kontakt mig for en dialog, så finder vi ud af tempo og omfang og får sat din vækstrejse på turbo! Se også her omkring mine erfaringer.

Du skal regne med at opstarten kan tage lidt tid – vi skal have afdækket dine behov og fundet de rigtige deltagere – så kom hellere i gang med det samme…

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om mulighederne…