Bestyrelse

Bestyrelse Advisory Board
Photo by rawpixel.com from Pexels

Leder du efter et nyt bestyrelsesmedlem – eller måske endda en ny bestyrelsesformand? Så kan det være, at vi skal tale sammen.

Min “bestyrelsespakke” inkluderer op til seks bestyrelsesmøder og ét en-til-to dages strategiseminar pr, år. Forberedelse, transport etc. – men ikke evt. ophold i forbindelse med strategiseminar er inkluderet. Kontakt mig for pris. Eventuelle broafgifter, fly-/færgebilletter faktureres særskilt.

Bestyrelseserfaring:

3 Mand – medlem (Advisory Board) – juni 2019 til juli 2020
CLiCKLAB – medlem (Advisory Board) – juni 2019 til 2021
Bostedet Caroline Marie – medlem – juni 2019 til 2021
CA – Karrierepartner og a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet – suppleant – 2012 til 2016
eSec – medlem – 2007 til 2014
Draware – formand – 2010 til 2014
RetNemt – formand – 2004 til 2006

Startup?

Hvis din virksomhed er mindre end to år gammel og din omsætning er under 2 mio., så lad os tale om muligheden for reducerede priser… En stærk bestyrelse kan være forskellen mellem succes og fiasko i det første vigtige – men svære – år. Det kan også være at det rigtige for dig er input og sparring omkirng ledelse – det kan jeg også hjælpe dig med. Se her og her.

Advisory Board – et alternativ til bestyrelse

Måske er du ikke klar til en professionel bestyrelse endnu – så er et Advisory Board måske et godt alternativ. Det er et lidt mere “løst” setup med færre forpligtelser for alle parter. Ofte kan det derfor også gøres lidt billigere end med en bestyrelse. Kontakt mig for dialog hvis dette er den vej, som du vil gå. Prisen er 5.000 excl. moms pr. møde incl. forberedelse etc. Eventuelle broafgifter, fly-/færgebilletter faktureres særskilt.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om mulighederne…