Hvad er ledelse?

Hvad er ledelse? Ledelse er på én gang både det sværeste og det nemmeste ved at drive en virksomhed. Det er så dejligt simpelt – inspirér, kommunikér, vis vejen og gør det attraktivt at følge dig. Alligevel går det så ofte galt…

Jeg tror ikke på, at der findes én opskrift på hvordan man lykkes med ledelse. Alting afhænger af omstændighederne. Alligevel er der nogle holdepunkter, som jeg tror det kan svare sig at bygge ledelse op omkring:

  • kend dig selv – eller endnu bedre: forstå dig selv
  • respektér andre mennesker
  • interessér dig for hvordan mennesker tænker og hvorfor de gør som de gør
  • lyt – og forstå!
  • tag imod – du kan ikke alt og du ved ikke alt

Hvad er ledelse? Jeg vil meget gerne sparre med dig om ledelse. Kald det gerne coaching, mentoring eller hvad du synes – for mig handler det om at udveksle viden og erfaring og skabe inspiration. Jeg udfordrer dig gerne – hvis du tør…

Se her hvordan!

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om mulighederne…