Ledelse? Skal jeg hjælpe dig?

Hvad enten du er en mindre famileejet virksomhed, en mellemstor handels- eller industrivirksomhed eller en større børsnoteret virksomhed – så kan jeg hjælpe dig med at styrke din ledelse og udvikle din virksomhed.

Jeg har mange års ledererfaring fra små og større virksomheder – både danske, datterselskaber af udenlandske og virksomheder, med datterselskaber i Norden. Jeg har beskæftiget mig med logistik, strategi, rekruttering, omorganisering, opbygning, “tilpasning” (nedskæringer), børsnotering og stort set alle andre ledelsesopgaver, som man kan komme i tanke om. Du kan se min LinkedIn-profil her.

Mine tanker om ledelse er enkle – gør det simpelt, opfør dig ordentligt, hav respekt for andre mennesker og kend dig selv. Ledelse skal være autentisk og uden alt for meget CBS-slang.

Når du bruger mig til at hjælpe med at styrke din ledelse, så er det også enkelt. Du er 100% i kontrol hele vejen. Du bestemmer hvor lidt og hvor meget og hvor tit. Jeg lytter, stiller spørgsmål, analyserer og kommer med input, sparring og ideer, som vi så arbejder ud fra. Du træffer selv alle beslutninger og sørger selv for at føre beslutningerne ud i livet. Og du betaler kun for den tid jeg bruger!

Du kan købe min tid på tre forskellige måder

ad hoc – time for time, fra gang til gang

abonnement – hvis du har et løbende behov for ekstra ledelseskraft

bestyrelse – når du gerne vil have et mere fast setup

Typer af opgaver, som jeg kan løse sammen med dig

  • Strategigennemgang
  • Omorganisering
  • Digitalisering
  • Revitalisering af salget
  • Coaching/mentoring
  • Etc. etc.

Skal vi sætte i gang?

Kontakt mig for et første gratis og uforpligtende møde. Hvis jeg ikke tror, at jeg kan bidrage med noget, så siger jeg det og så har du ikke haft andre omkostninger end din tid og noget kaffe. Tilsvarende hvis ikke du tror, at jeg kan bidrage med noget – så kører jeg bare igen.

Hvis vi begge tror, at der er noget at arbejde med – så aftaler vi helt præcist hvad, hvornår og hvordan.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om mulighederne…